Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стига да имаш време си заслужава да се разходиш, но ако имаш 3-4 дни ще ти е трудно.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Да не излезе дявол на магаре накрая
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Да не излезе дявол на магаре накрая
        Не се знае,знае ли се.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Знае се, знае се.....
          sigpic

Comment

• Какво лошо има за ходене до ГДР-то. Аз обмислям едно такова, в момента тече търсене на новата белисима. Пазара не ми предлага такава в Бг.
            Търся 2.4 209кс, черна, с навигация, ТИ, автоматик. Но уви трудно се намира.
            Има една http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details,
            някой да каже нещо за нея?!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• по поръчка и всички екстри глупости

навигация няма даже

и какво е това 2004 в заглавието а е 2008 ??
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• За поръчката ясно...това в заглавието не ми е ясно и на мен. Някой преслушвал ли я е, на живо как е. Км ми се струват съмнителни!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  За поръчката ясно...това в заглавието не ми е ясно и на мен. Някой преслушвал ли я е, на живо как е. Км ми се струват съмнителни!
                  В обявата пише регион Благоевград,петък или събота ще съм там,ако колата е в Благоевград а не някъде из региона ще я погледна,не,че разбирам де ама имам човек за тая работа.
                  Аз днес ще ходя да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1=details,не се намери някой,който да я е гледал.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• 2004 в заглавието е правописна грешка, вместо 2400 - куб.см.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      В обявата пише регион Благоевград,петък или събота ще съм там,ако колата е в Благоевград а не някъде из региона ще я погледна,не,че разбирам де ама имам човек за тая работа.
                      Аз днес ще ходя да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1=details,не се намери някой,който да я е гледал.
                      Тази не си заслужава не е гледана читаво от предишните собственици има много на брой малки и дразнещи счупвания вътре по интериора а все пак ти ще прекарваш основно времето си там..... Като мотор без диагностика работи добре. Предницата е пребоядисвана от камъчета..... Няма да ти дадат да я закараш дори във Вантотрейд които са на 100 метра от къщата..... На мен лично не ми допадна няма автоматик 2,4 за тия пари......
                      И да добавя ако на някой витае идеята за Италия или Германия ама наистина сериозно може да се комбинираме с платформа под наем за няколко дена и да пътуваме. За мен читавите коли тук и сега са на на Mury и една TI в Бургас.....
                      Аз търся черно комби Distinctive ниво с бежава алкантара, 1,9, 150 коня.....без други претенции....
                      Last edited by luchobg; d.m.y г., 08:31.

Comment

• Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
                        Тази не си заслужава не е гледана читаво от предишните собственици има много на брой малки и дразнещи счупвания вътре по интериора а все пак ти ще прекарваш основно времето си там..... Като мотор без диагностика работи добре. Предницата е пребоядисвана от камъчета..... Няма да ти дадат да я закараш дори във Вантотрейд които са на 100 метра от къщата..... На мен лично не ми допадна няма автоматик 2,4 за тия пари......
                        И да добавя ако на някой витае идеята за Италия или Германия ама наистина сериозно може да се комбинираме с платформа под наем за няколко дена и да пътуваме. За мен читавите коли тук и сега са на на Mury и една TI в Бургас.....
                        Аз търся черно комби Distinctive ниво с бежава алкантара, 1,9, 150 коня.....без други претенции....
                        На мен по телефона ми казаха,че са съгласни да я водя в сервиз по мой избор за преглед но трябва да си намеря и платя за репатрак защото колата е без номера.
                        Не съм се навил 100% за 159-ка но много хареса на жената и реших да я погледна,иначе аз съм си намерил кола ама има проблем с регистрацията.
                        Тия счупвания какви са по интериора,много ли са фрапантни?
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

За поръчката ясно...това в заглавието не ми е ясно и на мен. Някой преслушвал ли я е, на живо как е. Км ми се струват съмнителни!
                          Колеги ти я търсиш 2 години вече,не намери ли...!
                          Ако продължаваш да се бавиш шансовете ти да намериш читава кола намалят,колите си остаряват вече.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Аз хвърлих око на http://www.cars.bg/u677620, но да видим кога ще имам време да я видя. И някой с компютър да я види трябва и това не съм организирал още.
                            Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
                              Taя бежова алкантара как ще я поддържаш не ми е ясно ама иамй предвид че са много редки и не се водят алкантара а Алфа тех..................Аз лично съм виждал само една такава кола и беше доста захабена................До като се куми новия купувач на мойта кола,аз ще се откажа.........................

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение

Километрите 1000 % не са реални,или ако са реални е имала удар и то не лек най-вероятно
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Какво лошо има за ходене до ГДР-то. Аз обмислям едно такова, в момента тече търсене на новата белисима. Пазара не ми предлага такава в Бг.
                                Търся 2.4 209кс, черна, с навигация, ТИ, автоматик. Но уви трудно се намира.
                                Има една http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details,
                                някой да каже нещо за нея?!

Тази ми се струва че някой я гледа, но не се сещам кой. Иначе се продава от доста време.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X